Upp och ner och ner och upp...

Publicerat: 2015-07-08 Kl: 22:09:29 | I kategori: Allmänt

Berg o dal bana är livet med hästarna. Helt slut efter helgen humöret går upp och ner. Tävlingarna gick super och jag är mycket nöjd med Helios första dagen fick vi flera 8:or. Sista dagen satte jag även ett höger byte som första dagen blev 0 och med ´kofficient två drar ner procenten rejält. På träning sitter de för det mesta.
Tyvärr blev ju min fina Arro Bell akut sjuk på lördag morgon med förstoppning och akut veterinär samt drop. Så helgen bestod till stor del även av att promenera medicinera och byta drop.....
Har i veckan köpt två nya lektionshästar ( om de går igenom besiktning ) planen är att de kommer i början av nästa vecka. Det är två Connemara ponnyer från Irland.
Igår gick bilen med släp och en styck fantastisk 3 åring till semin station för dräkrighetsundersökning. Jag var helt inställd på att hon inte skulle vara dräktig med tanke på allt elände vi haft. Men hon var DRÄKTIG!
Tårarna kom faktiskt lite grann. Så förhoppningsvis så blir det en fantastisk fölunge nästa år efter Dalhwinnie. Vore konstigt om den inte blev svart.....men det är ju långt till dess typ 10,5 mån.
Har denna veckan att fart med träningen av mina fina ston som fått vila under tävlingsdagarna. Det börjar släppa kan man säga Melete är gudomlig att rida Demeter kräver lite mera men blir väldigt fin däremellan.
Helios har fått vila i tre dagar men imorgon så ska det filas igen. Hoppas även att kunna hoppa i veckan.
 
Men trots allt jobb med tävlingarna så ger det även mycket energi med alla härliga ryttare och domare som lovordar våra tävlingar allt ifrån mat banor service funktionärer. Fick tom med en present av en innan de åkte hem.
Då är det värt att slita. En GP ryttare blev sjuk och fick avanmäla sig som hon sa detta är den bästa tävlingen på året och jag missar den!
Som Madde skrev hade jag äntligen lyckats med att få hit Gustaf Svalling som är den fjärde domaren genom tiderna som har uppnått högsta nivån som domare i världen dvs 5 *. Som betyder att man får döma OS mm. Han tyckte vi hade väldigt fina tävlingar och fina banor. Jag är speciellt nöjd med att ryttarna lovordar våra banor / underlag. Tack Jocke som är den stora mästaren!
Ann 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0