Tiden

Publicerat: 2015-07-08 Kl: 06:46:18 | I kategori: Allmänt

 
Omöjligt att hinna allt.. 
 
Bloggen har verkligen blivit lidiande dessa dagar med mycket jobb, tävlingar och annat som tar tid. Vi har haft två mycket lyckade tävlingshelger och familjen är rätt utmattad. Vi har fått SÅ mycket credd för våra tävlingar och dressyren gick som smort trots bortfall (som vanligt) i startlistorna. Så många ryttare sa hej då och tackade verkligen för fina tävlingar innan avfärd i söndags - det gör att det känns jäkligt värt allt jobb och det är så roligt när alla är nöjda. 
I år hade vi även Gustav Svalling som domare både lör och sön i GP och Int. l, extra nervöst med en av vårt lands högsta domare på plats. Skrivarna fick mycket beröm för att vara så trevliga och flera av domarna tyckte vi genomförde så fina och välordnade tävlingar. Mycket priser hade vi att fördela i de olika klasserna och då vi fått in en värdshusweekend i Mariefred i sista stund lottades denna ut bland de ryttare som hamnat 1:a utanför placering i de olika klasserna. Tyvärr var jag ju 2:a utanför så jag hade ingen chans i den utlottningen.. 
God mat och fantastiska ryttarmiddagar både fre och lör! 
 
Denna vecka har Anders semester vilket betyder att jag försöker skära ner på timmarna i stallet så gott det går :S och då många av våra vänner har semester ska man såklart hinna umgås med dessa lite extra också. Middag i söndags och igår o i måndags var vi med familjen hos deras vänner Raul & Elsie. Ikväll ska vi på middag hos ett annat par och så snurrar ekorrhjulet på! :P
 
Tyvärr lite tråkigt väder för semesterfolket men för ryttare och hästar är det perfekt, mulet och svalare temp. Helgens värmeböja var enorm och hemsk runt ut sagt, vi var så glada över isoleringen i ridhuset var klar för det gjorde enorm skillnad mot tidigare år (det har ju en förmåga att alltid vara svinvarmt vid dressyrmeetinget) Ryttarna var också positiva och förhoppningsvis ger det ringar på vattnet för det finns nog en del som avstår vårt tävling just pga värmen och att ridhuset blir som en bastu. Nästa år är dessutom hela ridhuset färdigt = ännu svalare.
 
Nu har Mille och Rangun lite halvsemester med turer ut i skogen och Mille ska få skutta lite hinder.. Såhär firade han sin första semesterdag i måndags - superkul :S Jimmy skulle komma och kontrollera hans sadel, fick borsta det som gick vid sadelläget.. Som jag kännt så låg sadeln ej helt ok så Jimmy tog med den hem för att ändra bommen och han är helt fantastiskt för vi möttes upp i Läggesta igår på hans väg mot Falsterbo så fick jag tillbaka sadeln!! Även Fias gamla hoppsadel som var nött i kåpan hade han hunnit fixa åt oss - Tack bästa Jimmy!!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0