Långweekend - semester!

Publicerat: 2015-07-16 Kl: 11:52:00 | I kategori: Allmänt

Nu rullar jag mot Dalarna och Leksand. Tillsammans med 31 av våra vänner med barn osv åker vi i en lång rad. Vi har bokat tre hus som vi delar och så ska ungarna bada i vattenlandet såklart. Verkar som att det ska vara rätt dåligt väder så jag själv lär inte bada mer än absolut nödvändigt - BADKRUKA!
 
sommarland.nu
 
Hästarna har vila sånär som på träning på skrittbandet. De blir dock rätt svettiga av att gå det tuffaste 30min programmet där så det är bra för dem att inte bara stå och beta i hag en. Mille blir särskilt svettig eftersm han alltid haft sån enorm svettproduktion - dusch efteråt!
 
Nästa vecka blir det sedan upptrappning av träningen igen och vi har tid för Mads på Segersta på fredag :) Mille & Rangun ska sedan gå två starter helgen efter hos grannklubben Gripen så det är nära och bra. Hoppas bara de sett till att lösa sin bevattning då det alltid är väldigt dammigt :S Underlaget är väldigt viktigt för all typ av ridning och det är dessutom inte kul för varken hästar, ryttare eller publik om man inte ser/får damm i hela lugnorna..
Pga banorna har vi därför bara mina fyra starter den helgen, vi har avanmält alla andra hästar vi tänkt starta. 
Mina killar och jag behöver ut och få mer rutin så de går MsvA:1 på fredagen och PSG lördag. 
Håller på och tittar på höstens tävlingsplanering, vi är ju tre som ska komma överens om helgerna med bilar och transport. Syrran med sina hopphästar och så jag och mamma som visserligen båda rider dressyr men våra egna är på helt olika nivå så att hitta tävlingar som passar oss båda samtidigt blir nog omöjligt.
 
Denna togs vid Patrik Kittel fortbildningen i höstas på mig och Mille på Strömsholm :)
Känns som himla kul och förväntansfullt med denna stora fina häst!! 
 
Närmst hjärtat <3 
Superfin när vi får till det men så svår att man ibland sliter sitt hår! Jag är glad över varje framgång med honom, liten som stor. Jag ska träna och vårda honom ömt så vi får många fler år ihop <3 
 
 
Kram Madde 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0