Uhhh

Publicerat: 2015-01-15 Kl: 22:17:53 | I kategori: Allmänt

Vilket nedrans novemberrusk!! Vill ju ha snö, sol o typ 5minus... Aldrig e man nöjd..
 
Idag var det Segersta premiär för i år!!😃 superkul att äntligen vara igång och komma iväg men den här årstiden är det ändock lite tungt.. Så mörkt och sååå lång väg att åka.
Vi åkte 12'15 och var inte hemma fören 17'40, så skönt att ha Jossan som kunde fixa hästarna så jag kunde byta om från mina svettiga ridkläder och kasta i mig lite mat innan mina lektioner 18-21..
 
Rangun var först ut och jäklar vad fin han blev. Fick riktigt bra grepp på piruettarbetet och även serierna - vänsterställd! 
Vi avslutade med piaff och passage, Mads fick promenera bakom med ett långt spö för att få honom kvickare. Åhhh min mina fina totto ❤️
Piaffen utvecklas och passagen som redan är väldigt fin blev bra mycket bättre idag.
Nu gäller det bara att göra lika hemma annars är det ju som ogjort..
 
Mille gick också väldigt bra men det är mycket häst att rida ihop! Jenny ansåg att han såg högre ut än 177-178cm... (Jenny jobbar där) jag försökte faktiskt sälja in Mille till henne tidigare, det var innan jag tagit över honom igen och hon hittat sin fina Tipos.
Nu är Mille inte till salu, inte för några småpengar iaf! 
Med Mille är det tvärtom i serierna här ska jag tänka högerställd. Min ide igår om ett spö i piruettarbetet var god för jag fick ta en pinne även idag 👍
På slutet travade han även sjukt bra!!
 
Mycket nöjd med mina fina stjärnor! 🌟🌟
 
Helios knatar på riktigt bra, fick gå några minuter på skritten idag.
Calima jobbade ett bra dressyrpass på fm. 
Har även hunnit med en privatlektion imorse, imorgon blir det två till plus hästar att rida. Sverker kommer för att gå igenom några hästar och jag hoppades hinna klippa en häst jag skulle klippt för länge sedan men eftersom vi ska på konferens med ridklubben börjar det kännas lite ont om tid. Som vanligt..
Får bli en snabb lunch så kanske jag hinner allt på min "To do list"
 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0