Nedräkning delux!

Publicerat: 2015-01-27 Kl: 21:20:54 | I kategori: Allmänt

Ohh bara et par dagar kvar i stallet innan avfärd mot varmare breddgrader med min sambo som även fyller jämnt när vi är borta. 25år om ni frågar honom ;P hehe..
 
Idag har jag hunnit rida en del pållar och vi tog en urmysig tur ut i snön på morgonen. Jag med Rangun, Jossan & Helios o Fia med Pommes, massa galopp genom snön! Hästarna tyckte nog också att det var toppen, Rangun lyckades döda ett boot's också. Surprice.. Ett helt nytt förstås.. Men bättre det är att han har sönder sig själv när han kliver på sig själv.
 
Mille fick ett dressyrpass i ridhuset, kändes kanon även om han inte gått dressyr på rätt många dagar nu. Hans nya sadel är guld men känner att den behöver nog justeras ngt framförallt för min egen del. Får se när Jimmy kan komma och besöka oss igen.
 
På em red jag fina lilla Kirre som utvecklats en hel del och börjar får riktigt bra med ork, var nog en månad sedan jag red sist. Jossan rider mest och så tömkör vi förstås, jag är ju lite i största laget. Bra balans träning kan jag säga!
 
Love ponnies!!! <3
 
Red även Magic, ska pröva med ett annat bett nästa pass för han har blivit som lite stum  i munnen. Han går på ett ganska tjockt tvådelat med lösa ringar nu, ska nog börja med att testa ett vanligt tre-delat i något smalare variant. 
 
Imorgon bär det som sagt var av till Mälarkliniken i Hölö med Millis direkt på morgonen, han och Rangun höll förövrigt på att skrämma skiten ur mig vid insläpp. När jag kom till grinden stod de där en bit bort och det var massor (ser iaf mycket ut när det är snö) med blod i snön så letade febrilt med blicken på dem men kunde inte se något direkt. Visade sig när Mille tittade upp då han stod och nosade i snön att det var han som var skyldig, nösblod ur ena nosborren.. Pjuu! Antagligen har något ytligt blodkärl brustit vid ex en frustning eller så har han dragit på nosen. Han hade ett lite skrapsår på nosryggen så han kan ju ha halkat ikull eller liknande.
Men man blir ju livrädd att det är någåt riktigt allvarligt när man kommer till hagen och ser blod i snön, visserligen van vid Ranguns blodspår då och då när han klivit på sig själv.. 
 
Glömmer aldrig när jag hittade vårt fina gamla avelsto Fanny med brutet framben i hagen en sommar för många många år sedan.. Usch hemska tanke..
 
Kram Madde 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0