Näej

Publicerat: 2015-01-25 Kl: 10:14:07 | I kategori: Allmänt

Vaknat med halsont :S hoppas det går över vill inte bli sjuk!
Är väl barnbacillerna från gårddagskvällen kombinerad med kyla då jag blev väldigt kall på middagen/resturangen. Anders bror och hans familj är här och hälsar på och firar lite eftersom Anders fyller när vi är på semester.
 
Idag ska jag inte till stallet men ska om en stund åka till min fina farmor och grädda massa pannkakor åt oss :) Träffar henne alldeles för sällan trots att hon bor så nära, Strängnäs, men vi pratar i talefon iprincip varje dag. Efter det ska jag styra bilen mot Sala för att kika på lite hästar. 
 
Igår var det heldag i stallet då vi även hade stalltjänsten, så mysigt att mocka tycker jag - iaf när man inte har tidspress.Tycker om när det blir rent och fint hos hästarna. Under de kommande veckorna kommer vi även att ha flera praktikanter i olika omgångar så då hoppas jag vi hinner med extra mycket finputs och städning av alla utrymmen. Det har ju en förmåga att bli oordning och smutsigt rätt fort i ett stall :S
Hade även lektion för lilla Ebba vill jag säga men hon är inte så liten längre.. Åren går, tror det nu är 5år sedan hon red sin första privatlektion för mig och mååånga har följt därefter. Hon fyller 18år till hösten om jag inte har fel?
 
När jag åker bort så behövs ju extra hjälp med hästarna, Rangun ska nänmligen inte vila helt utan Anna O ska få äran att rida honom - hon red honom lite även förra vintern jag var borta. Så hon fick rida och jag hjälpte henne litet igår. Mille ska på vet.check på onsdag så med honom vet jag inte hur vi ska lägga upp det ännu. Kändes som smart att kolla nu när jag ska bort om det är något så kan jag ju ändå inte rida och det blir en häst mindre för de andra att motionera. Rangun kollades i november så han behöver inte följa med denna gång.
Mille känns såklart inte dålig på något vis men när hästarna tränas hårt och man har höga mål måste man hålla efter både sig själv och sina hästar. Att åtgärda något litet nu för att slippa stora problem och långa rehabtider längre fram. Tyvärr har Axel som jag har som veterinär till Rangun pappaledighet hela januari så det blir en annan veterinär men fortfarande på Mälarkliniken i Hölö. 
 
Jag och Milleman för Patrik Kittel på Strömsholm i höstas :D 
Mycket utveckling har skett sedan dess..
 
Trevlig söndag allesammans! OBS! Ni har väl inte missat att vi har Pay n' Jump hemma nu på fredag?!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0