Upp som en sol ned som en pannkaka..

Publicerat: 2015-02-03 Kl: 22:22:50 | I kategori: Allmänt

Igår super dag i dag sämre dag. Har inte alls hunnit med det som jag tänkt. Inget vidare hopp pass på Demeter. Rocco spänd av alla hinder i ridhuset.
Kallt - massa snö. Jocke har bara kört runt i traktorn idag och plogat samt försökt att dra upp grannens traktor ur diket men det gick inte så bra så det fick bli grävmaskin som drog upp tills slut.
 
Men Sofia har det gått bra att hoppa för. Melete var super duktig, Pommes gick som en klocka kanske något seg, Pebblan var super fin för att inte prata om Helios! Vilken lycka hos honom oj vad snabb han var i frambenen. Sofia var mycket nöjd!
Jossan hoppade W-T och hon var super fin lugn och bra rytm. Framför allt red Jossan väldigt bra.
 
Men vad det är tufft när det är kallt. Nästa år ska jag inte frysa! Först snabbpromenad med hundar på morgonen sedan privatlektion= iskall igen, rida =genomsvettig därefter töm köra Rangun blöt = iskal,l hjälpa Sofia i ridhuset ännu kallare lunch byta alla kläder ut igen rida svettig igen upp och duscha -nya kläder och sedan lektion först varm för att det var hoppning jag har ju så mycket kläder att jag knappt kan gå och avsluta med ett dressyrträningspass för flitiga Anna o Sofia. Det vore konstigt om man inte blev sjuk emellanåt i det här yrket.
 
Fick ett bra pass på Aztor i alla fall han är så hög så man knappt kan sadla men så fin ridkänsla när man rider och inte känns han stor. Ska se till att rida honom mycket då han lätt blir för rak för eleverna och välter i galoppen i svängarna. Han blev riktigt fin! Det handlar mycket om att bygga upp styrka på honom även om han har blivit så mycket bättre mot i somras.
Har även tittat över foderstaterna på hästarna och ökat på fodret på en del av lektionshästarna.
Imorgon kommer det bli en bra dag!
Ann
Visst längtar man till sommaren högt gräs - hag fix- etc
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0