Tisdag = bra dag än så länge....

Publicerat: 2015-02-17 Kl: 17:47:26 | I kategori: Allmänt

Hunnit med mycket och haft en hel del bra pass. Rocco var mycket bättre idag, men om jag ska rangordna hästarna jag ridit idag så var Pommes klart bäst av de 7 jag ridit. 2:a kom nog Siri kanske speciellt för att flera klagat på att hon är stark och oliksidig mm.
Det var bara att ta tyglarna och direkt hade jag en bra känsla i handen och en bra form förstås. Dock låg hon på i galoppen en del men då valde jag att lätta ur i sitsen och det blev mycket bättre konstaterade att sadeln ej låg helt 100%.
Så nästa gång får det bli en annan sadel. Men misstänker att när Madde kommer hem så snor hon henne. Det var i alla fall första gången jag red henne då vi oftast rider samma.
Pommes var andra gången jag red. Mycket fin väldigt liksidig och häftig i traven o galoppen ville dock ramla mot väggarna så det handlade om att rida innanför spåret hela tiden. Rider honom gärna igen.....
Besluts ångest inför morgondagen har bokat träning för MADS men vet ej om jag hinner nu när vi är utan Madde o Sofia......
Ska se om jag hinner anmäla Madde till tävling 18.00 förra tävlingen missade jag så där är hon väldigt mycket reserv ska ta med mig datorn till ridhuset eftersom lektionerna börjar 18.00. Systemet är ju bra ibland men det är ju sjukt att hålla på och vaka..
Godkväll
Ann
Är det fler än jag o Bosson som längtar efter sommaren?
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0