Ny vecka och nya tag....

Publicerat: 2015-02-23 Kl: 22:48:43 | I kategori: Allmänt

I dag har vi jobbat hårt igen. Tack vare god hjälp hann jag rida 5 hästar före lunch, superkul häst Pommes att rida där har Sofia gjort ett bra jobb.
Helios kändes också fin. Demeter joggade jag och hoppas att hon snart är igång igen. Melete är inne i en lite mer motspänstig period och det känns tråkigt eftersom hon alltid varit så "lätt" men hon är väl lite 5 års trotsig känns ganska tuff mitt fina sto för tillfället.
Elton blev helt ok han har ju vilat i helgen.
Hann med en hel del kontors jobb efter lunch och därefter hjälpte jag Madde på Rocco och Jossan på Pebblan. Det var första gången Madde red sedan augusti och han såg väldigt fin ut! Pebblan gick också bra.
 
I kväll har mina underbara barn överträffat sig själva igen. Tänk att det kan vara så kul med nybörjar barn de är så härliga och lätt lärda. De bara gör helt enkelt. Får bättre och bättre balans och den nya lilla Ceasar sköter sig som en klocka. Vi har ju inte speciellt små ponnyer och det är otroligt att de här små tjejerna som knappt når nedanför sadel kåporna för ponnyerna att jobba på så bra. Idag var de dessutom väldigt pigga.
Så det passar ju bra med en mindre ponny på ridskolan.
 
Nu är det snart bara två veckor kvar till semestern så nedräkning pågår för fullt.
 
Denna veckan ska jag hinna med en sväng till Södertälje ridskola för träningar + att vi ska till Segersta på torsdag.
Lilla Kirre som just nu är hos Ylvas dotter för att stärka upp sig kul för honom att få en mindre ryttare på ryggen
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0