Galen helg med super galan!

Publicerat: 2015-02-08 Kl: 15:59:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Sitter vid köksbordet helt slut efter en intensiv vecka och helg. Fredagkvällen tillbringades med en hel del av MRK:s tävlingsryttare på bowlinghallen i Strängnäs.
Jag valde dock bort bowlingen med tanke på kroppen.
I går så hämtades jag upp direkt efter mina ridlektioner och bilen gick till Amazon i Flen. Där vi i gala gruppen fixade iordning lokalen inför Sörmlands Ridsportsförbunds första gala.
Det var jag o Sussie S samt Anngelica o Micke från Gnesta och Manuel från Flen som röjde. Sjukt mycket tulpaner hade vi då alla pristagarna skulle ha blommor samt utsmyckning av lokalen.
Vi hann med bra och var klara i god tid. Sedan var det dags för bandet att ställa upp all sin utrustning. Naturligtvis var det  bästa coverbandet Stig Boggie Band som spelade.
Det blev en mycket lyckad fest och det ger mersmak inför nästa år. MRK hade ju två DM segrar med. Johanna på Fakira som vann distansritten och våran Madde Holmqvist som vann dressyren för senioren.
Men eftersom Madde ligger på någon strand och solar i Thailand så var det lilla syster som fick gå upp på scen som stand in.
Fina priser fick Madde, Förutom rosett, plakett och medalj vann hon 2 veckors vatten träning för häst samt en dressyrträning för Nina Hoffman o hederspris från Agria.
Det kändes kul att vi fått ihop så pass fina priser redan första året. Så nu hoppas vi att detta sprider sig och att många flera anmäler sig till DM 2015. Ju flera deltagare desto bättre ekonomi och priser!
Tyvärr så är jag ingen mobil bärare på fester så jag har inga bilder mer än på prisbordet innan kalaset började!
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Madde

Åhhh vad kul med så bra och fina priser! Nu ska man bara bestämma vilken häst som ska få åka på spa 😍 eller om de kanske kan få varsin vecka - Rangun och Mille..
Kram Madde

2015-02-09 @ 09:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0