Bra hoppövning!

Publicerat: 2015-02-10 Kl: 22:49:43 | I kategori: Allmänt

Idag fick vi rida en mycket bra övning igen på hoppträningen. Erik tog med sig den på från tränarfortbildningen han var på för Hollands förbunds kapten.
Handlade som vanligt om att kunna kontrollera galoppen rida i lugn galopp på små hinder växla upp till två olika linjer med hinder ena sidan kombination och andra sidan räcke - oxer med 21 m som först reds på 6 språng och vid högre hinder 5 språng.
Denna övning kommer jag nöta med mina elever speciellt den med små hinder.
Kul och nyttig övning och det gick mycket bra. Idag fick många lektionshästar/ponnyer hoppa. Jossan red W-T o Siri och jag red  Bosson o Jaqueline och Anna red Magic alla skötte sig mycket bra.
Sofias hästar gick också mycket bra och" Pebblan" var super hon har blivit så mycket lugnare och Ylva som tidigare arbetat här var på plats och tränade har ju sett henne förut och tyckte också att hon var mycket fin. Allt dressyrarbete har gett resultat.
Förra veckan red ju Sofia dressyrträning för Sara Magnússon Losteria och hon tyckte mycket om henne och tyckte att Sofia skulle tävla dressyr!
Pommes gjorde en super fin sista runda när hindren var högre - oj vilka språng!
Det bådar gott inför kommande tävlings säsong.
En ny liten ponny har kommit till stallet idag som vi ska ha på prov och ev köpa till ridskolan. Ylvas barns B-ponny som gick ett pass ikväll och såg lovande ut. Själv tog hon med sig "Kirre" hem så ska hennes yngsta dotter rida honom ett tag så han får ha en lite mindre ryttare på ryggen. Frida provred Kirre och det såg bra ut.
Ska försöka att ta några bilder.
Sofia hoppade sedan på eftermiddagen Helios och min Melete och det såg mycket bra ut.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0