God fortsättning alla...

Publicerat: 2015-12-27 Kl: 20:17:15 | I kategori: Allmänt

Tror att min hjärna fortfarande är på semester och vill vara i viloläge. Det har ju gått för fullt även när det är jul här på Ekelund.
Onsdagskvällen tillbringade jag framför spisen där det lagades mat inför julen. Julaftonsmorgon så samlades de inackorderingar som var hemma och vi i stallet för att fixa det tillsammans och sedan var det julfrukost. I år var vi uppe i vårt hus mysigare än cafeterian. Risgrynsgröt och skinkmacka.
Det går som ett litet kick att fixa allt och så mysigt att sitta o fika tillsammans!
Sedan var det köks tjänst igen för kl 12 ramlade alla gäster in för julmat. I år var vi dessutom hela 11 stycken på dagen. Vi fick besök av familjen Morin från Värmdö så kul för även svärmors syster var på plats.
Madde hade gjort egen glögg som var super god!
I år skippade vi julklappar och när hästarna var intagna och Värmdö gänget farit hemåt så spelades det kort tills det var dags för nästa sittning och då var även mina kära föräldrar med.
Kan säga att magen inte riktigt tyckte att det var ok med all denna julmat efter att ha levt på skaldjur, bläckfisk ris etc. Kändes som att ha kolik till slut.
Juldagen så var det dags på kvällen att gå ut och partaja på värdshuset i Mariefred. Så det har varit hektiska dagar med mycket skoj och mockning varvat.
Annandagen var det julfirande i Strängnäs och till förrätt så vankades det svenska kräftor! Jag tror att mitt julbord skulle kunna bestå av skaldjur......utan problem.
 
Idag har vi haft dressyrkurs hela dagen. Jag och Madde skötte det + Jossan och Charlotte som kommit hit. Sofia har varit i Gävle med sin Krille.
Mina fina damer har även fått varsitt dressyrpass och de känns så fina. Men träning för Mads dröjer några veckor då han nu åker på semester. Sedan så ska här tränas inför 2016. I år ska vi ut och tävla!
 
Igår så åkte vår fina San Rocco till sin nya ägare i Göteborg. Hoppas att hon kommer trivas med honom jag var ju inte hemma när de var här och provred men tydligen så gick det väldigt bra och de blev stört förälskade i honom!
 
Så en häst mindre i stallet.
 

Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0