En liten update

Publicerat: 2015-08-26 Kl: 20:58:58 | I kategori: Allmänt

Har visst inte skrivit på länge nu igen.. 
Jag är nöjd med min tävlingshelg i Norrköping - många erfarenheter rikare. Mille har fått lite lugnt med uteritt i måndags och helt vila igår så idag var han laddad för lite jobb i ridhuset - kändes superfin och som att vi kommit ett snäpp till framåt efter helgen. 
Red inte särskilt länge, ordentlig uppvärmning och sedan några serier, piruetter och någon galoppsluta. Imorgon ska vi trimma på Segersta för Mads igen :D
 
På tur för lite genomridning är Jolita vilket jag fått äran att göra och vi har hunnit med två korta pass denna vecka, fin tjej men det känns tydligt när hon inte ridits igenom ordentligt på länge. Hon har frustat som bara den efter en stund och idag när jag tog den avslutande galoppen frustade hon om och om igen vilket ledde till att hon spräckte nått litet blodkärl i nosen = näsblod. Blev livrädd när jag klev av och hon var prickig på frambenen, lätthänt när de frustar eller fått in något i nosen. 
Jullan i täten med en liten barngrupp för några år sedan :)
 
Kirre har Jossan "adopterat" och han såg kanonfin ut på em idag - synd att han inte funkar som skolponny som vi hoppats på. 
Den nya förmågan Boss fick en dust på tömmen idag och Seamie känns bara bättre och bättre för varje pass jag rider. Börjar förstå skänkelvikningar helt okej och förvänd galopp testade vi idag - helt okomplicerad, han har ju väldigt fin galopp.
 
 
Rangun får jag utöka jobbet med och han känns rätt fin och framförallt är han väldigt fin i kroppen nu. Skrittbandet är ovärdeligt!!!!! 
 
Idag har jag även fixat med golvet i vår nya sadelkammare, ska tydligen vara fem olika lager med fuktspärrar osv innan Anders ska lägga klinker på fredag <3 Kommer bli så fint när allt är klart!!
 
På fredag ska jag till Ylva igen för att ha träningar och sedan fortsätter jag till Stockholm för att lyssna in Ranguns kürmusik - spännande! 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0