Badvakt...

Publicerat: 2015-08-06 Kl: 17:59:28 | I kategori: Allmänt

Ridläger då är det ett måste med pool och bad. I år har vi ju både tak och uppvärmd pool ca 29 grader. Helt ok att bada då tycker jag ändå så är det några som hoppar att bada och andra som vill bada hela tiden.
Idag har vi ridit långritt runt Hista. Hästarna skötte sig bra även om min fux var lite motspänstig ibland - vi red ju där vi inte brukar.......
Men ju längre vi red desto bättre gick det.
Kanske lite trött idag då vi åkte efter lektionerna igår till Segersta för att träna. Fick så bra hjälp - som vanligt. Melete blev sjukt fin. Traven är ju inte hennes bästa gångart men Mads kommentar  vilken trav det finns i den hästen! Lycklig blir man då.
Demeter var också fin -det är bara matte som måste vara noggrannare och inte ha för bråttom. Inte så lätt när hjärnan alltid försöker vara ett steg före.
Så glad över mina hästar i alla fall- vill inte byta bort....
Just nu vill jag bara träna och inte tävla synd att jag anmält mig till en massa tävlingar bara nu i augusti eftersom hösten ser kärv ut för mig med alla kurser jag har inbokade.
 
Idag har ena ponnyn vi köpte åkt hem igen då vi inte tyckte att den passade till oss så vi letar med ljus och lykta efter en ny ponny.
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0