Solig dag :)

Publicerat: 2014-09-14 Kl: 18:33:05 | I kategori: Allmänt

Fantastiskt väder!! Lagom varmt och sooligt :D
 
Tömkörde Kirre på fm och såg till att dirrigera ett gäng härliga stalltjejer som kom för att hjälpa till i stallet och även få rida en sväng i höstsolen. Fixade lunch till mammas kurs och aggerade sedan studieobjekt för kursarna på lite teori i ridhuset.
Både jag och fina Mille fick lovord och beröm. Var tydligen första gången de såg honom in action så det var ju kul för dem att få se något "nytt" också!
 
Aztor har fått gå med denna kurs och vad jag förstått så var han mycket omtyckt!
 
På vägen hem åkte jag återigen till farmor för att hjälpa och skjutsa henne till vallokalen för idag måste man rösta - om man inte gjort det tidigare. Något en annan inte hunnit med, man skjuter på det till det inte går att skjuta på det mer ;P
 
 
Så lite kort om examen i torsdags! Hu vad jag pluggat och varit smånervös sista veckan. Vilket de flesta verkar ha varit, mer eller mindre. Skrivningen var först på fm i 2h - dessa timmar utnyttjades till max av de flesta och verkade inte vara någon av oss som var beredda på frågorna det innehöll. Duggorna vi haft under våren har varit upplagade lite annorlunda och jag hade verkligen (såsom många andra) råpluggat på utbildningsskalan med allt runtikring samt hjälpgivning för alla olika rörelser.
Jaja nu sitter väl det som det ska iaf!!
Efter lunch vad det dags för det praktiska - lektioner! Vi var två samtidigt som hade varsitt ekipage i halva ridhuset 20*60 så lite småtrångt om man ska vara kinkig. Dessutom satt alla de som inte hade lektion utmed halva ena kortsidan så några ordentliga hörn var ju svåra att rida/träna.
 
Mitt ekipage hade lastproblem och blev försenad så tidsplanen fick raskt göras om och jag gick istället ut sist i ordning då vi var ojämnt antal så gjorde ju det ingenting. Ett ekipage tränades alltså av två olika aspiranter 20-30min var - så totalt 1h.
När det var dags för sista timmen och de två sista ekipagen dök upp var det Annelie Morberg som jag träffat en hel del på tävling (det var även hennes ridhus vi höll till i) samt ingen mindre än Carro Mörk! Var lite tveksam till om jag verkligen skulle vilja ha träning så för henne som jag ändå känner ganska väl men vi fick ju inget veta fören det var dags att starta. och visst blev det Carro som föll på min lott - något jag i efterhand är väldigt nöjd med då det var ett väldigt trevligt ekipage att instruera.
Hon rider väl och har en fin och värriden häst. Mitt pass skulle handla om förberedande arbete för enkla byten.
Jag fick idel lovord av båda examinatörerna efter mitt pass så jag går fortfarande som på små moln - kul! Men ännu är jag inte godkänd och vi får resultatet nu i veckan som kommer. Nervöst!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0