Olyckan själv..

Publicerat: 2014-09-13 Kl: 21:37:21 | I kategori: Allmänt

Han har hållt sig länge nu.. Tydligen föör länge..
Rangun!!!!!!!  :S
Idag skulle några inackorderingar släppas ihop, i en hage intill. Jag ville hålla koll på bröderna "mupp" men de han ens inte släppa sina hästar innan både Mille o Rangun fått fnatt o tyckte det var "hänt i veckan". Så skyndade för att ta in dem men det var redan försent :/ Ranguns framhov rann det blod ifrån - trots boot's och skydd. Bootsen var ganska slitna så just där han klev var de väl tunna. 
Jag kastade nu dem och han fick helt nya att massakera... Det är inget allvarligt men blev en hel del blod, han har ett jack på ca 5cm utmed kronranden. 
Han fick plåster och gå ut i hagen igen, har bytt och grejjat nu ikväll igen. 
 
Idag har jag som sagt hoppat Calima - sjukt fin hopphäst! Vilka enorma framsteg sista tiden och även sedan träningen i tisdags bara 😃 
Imorgon får hon en välbehövlig vilodag!
 
Mammas vuxengrupp hade jag därefter och det var hoppning på schemat, gick mycket bra och hästarna kunde omöjligt sköta sig mer exemplariskt. 
Mockning och lunch samt baka kaka till ICA-gänget o förbereda kvällens dessert. Städdag med våra inackorderingar kl.14 och jag smet tidigare då jag skulle till Strängnäs och ha lektion samt passa på att hälsa på farmor ❤️ 
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0