Häftigt liv man lever.....

Publicerat: 2014-09-02 Kl: 22:32:18 | I kategori: Allmänt

Det blir aldrig långtråkigt att bo på landet och jobba med hästar. Man jobbar mycket men tack vare att man har många härliga vänner så har vi också väldigt mycket skoj emellan arbetet.
Helgen gick ju i 100 km/tim då jag först var på konferens med Sörmlands o Västmanlands styrelse på Kungsörstorp avvek lite tidigare då vi hade Öppet Hus hemma.
På em var det dags för party hos nyinflyttade grannar med ca 160 gäster där träffade vi en massa nya trevliga människor varav 8 st bodde här på anläggningen. Söndagen så var det dags för hoppkurs med ett gång från Stockholm som kommer med jämna mellanrum.
Måndagkväll fick jag ledigt! Sofia erbjöds sig att ha mina lektioner då jag inte varit så mkt ledig så då var det dags igen att åka till andra roliga grannar vi brukar träffas 1 gång i månaden.
Så kul får man ny energi att arbeta.
Dessutom har alla mina hästar gått super. Melete har fått vila 3 dagar efter Mads träningen eftersom hon ju bara är 4 men oj vad fin hon har varit både igår och idag. Så lättlärd häst! Fick så himla bra hjälp i torsdags och det var bara att fortsätta på det.
Rocco bytte jag bett på igår och vilken skillnad det blev. Blev superfin igår och ännu bättre idag. Han ska få följa med till Mads imorgon!
Demeter fick ju vila i fredags efter träningen (lite promenad bara) och i lördags så var Sofia och hopptävla henne i Strängnäs hon fick gå 1 m klassen då det var lagtävling och hon inte ville vara kvar efteråt. Det blev dubbel nolla och en fin placering. Mr Magic var också med och han går från klarhet till klarhet placerad i 0.95 och ett ner i 1 m mycket bra jobbat.
Så glad att hästarna går bra nu. Ser fram emot träningen imorgon.
 
Nu sitter jag här och títtar på inspelad hoppning från VM. Efter att fått slänga på mig kläderna efter duschen.
Jocke har skjutit två vildsvin och den ena gick iväg så han ville ha hjälp med hundarna att spåra så det var bara ut i mörkret med ficklampa och två galna hundar min lilla Buffy är så duktig att spåra och det tog inte lång tid för hundarna att hitta gris nr 2 som ju redan var död. Hon är så modig Buffy, förut så var hon rädd för grisarna men nu så vill hon fram o "lugga" dem. Så Jocke har att göra nu då grisarna ska tas ur och hängas upp.
Så mera mat i frysen helt enkelt!
En spännande dag kan man säga.
God natt!
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0