Crazy torsdag igen..

Publicerat: 2014-09-25 Kl: 22:58:14 | I kategori: Allmänt

Phu äntligen är dagen till ända!
Vår stalltjej Anna var hemma idag då hon stukat foten och mamma och pappa hade ju tidigare i veckan kommit på att de skulle komma iväg för en kort välförtjänt vila så de åkte på en 24h kryssning på em. = jag och Fia blev solokvist typ hela dagen..
Tur att syrran är "Mockningens gudinna" - då går iaf stallarna fort! Hon mockade på morgonen hela stora stallet (20 boxar!) på 1h (!!!!)
Galet, nu är det visserligen väldigt lättmockat till de flesta då vi har torvbädd och de går ut relativt fort på morgonen och inte får så mycket hö efter som de går på så mycket gräs fortfarande.
 
Jag red ut en kort sväng på Mille i duggregnet - nöjd kille. Imorgon blir det dressyr igen sedan får han ta det lugnt och vila musklerna i helgen.
Fia & Mille..
 
Blev tidig lunch och sedan han jag med att rida dressyr på Calima & Hera samt intag av hästarna på em, hade hunnit med en till om det inte vore för att jag blev tvungen att fixa en lös baksko på Uranos. Fick möblera om lite på eleverna så fick alla hästar gå med i grupper istället helt enkelt.
Lektionerna idag har gått mycket bra, de fick repetera förra veckans framdelsvändningar så nu sitter de nog :)
 
Har även skrivit ihop och satt upp info och anmälan om nästa Pay n' Jump fredagen den 10/10!
Passa på att träna inför KM (Klubbmästerskap) i början av november sedan!
 
Var dagen uppochned vänd lär inte morgondagen bli den minsta enklare då jag har lektion på morgonen och sedan igen kl.15 och sedan far jag vidare för lektioner i Strängnäs. Plus alla hästar som ska hinnas med och stallar som ska fixas, jag har dock kallat på lite mockhjälp så det ska underlätta arbetet lite. :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0