Söndag kväll igen..

Publicerat: 2014-11-02 Kl: 22:02:20 | I kategori: Allmänt

Man kan inte annat säga att veckorna går fort. Denna helg har jag vilat och varit ledig förutom halva dagen idag. Så skönt att vara ledig behöver det oftare....
I fredags åkte jag o Jocke iväg till Plevnagården. Jocke fick ju i födelsedagspresent att åka dit av svärmor och våra fantastiska barn. Ätit gott och vilat. Kom hem lördag eftermiddag och valde att ej rida några hästar utan det blev en trevlig kväll med fantastiska vänner. Sov idag till kockan 11 sådan lyx!
Eftermiddagen var det då dags för träning av Rocco jag börjar känna mig mer o mer hemma i detta.
Har klippt Demeter och inte blev det snyggt så perfektionisten Madde får fixa till det innan onsdag när vi ska till Segersta igen.
Tror inte Madde vill åka med mig annars.....avslutade med ett dressyrpass på min fina fux. Imorgon skulle vi äntligen dräktighets undersöka stona. Ikväll när jag hade lektion så fick jag sms från vår veterinär Tove som är i Tyskland och hennes plan var inställt så nu får vi ge oss till tåls till slutet av veckan. Typiskt jag har verkligen sett fram mot detta och hoppas hoppas verkligen att de fortfarande är dräktiga. Såg att vårt hingst val gått hem i Sverige då han fått hela 100 ston endast 3 år gammal.
Nu är det sovdags.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0