Oj vilka dagar....

Publicerat: 2014-11-16 Kl: 21:29:26 | I kategori: Allmänt

Vilken fredag åkte hemifrån 07.30 jag Madde o Millet o Melete. Jag fick börja att rida för Patrik Kittel då upplägget var utbildning från unghäst till Grand Prix. Min häst gick bara in o ägde banan kändes det som. Helt avspänd tittade hon runt på alla tränare/instruktörer som satt utmed hela långsidan och ´kortsidan. Kunde skritta runt på helt långa tyglar utan spänning.
Sedan var det bara att rida på oj vad lycklig jag är över att ha en sådan häst med den inställningen. Fick så mycket härlig feed back från alla där och så kul att det är en egen uppfödning som man varit med från början från betäckning till födelse och hela uppväxten.
På förmiddagen kom även SVT dit för att göra ett reportage om hela projektet som Sörmlands distriktet tillsammans med Västmanland och SISU idrottsutbildarna annordnat, Fokus var ju på hästen från utbildning träning osv.
Så nu har man varit med i TV också i fredags kväll.
Sist under fortbildningen så var det dags för de hästar som kommit längst och då valde de att komma in en o en så Madde fick börja med Millet och Emelie Brolin fick avsluta med sin fina Briman som går GP.
Kul med två Briar avkommor sist.
Madde red så väl och fick också mycket beröm.
I helgen har det sedan varit weekend och ICA var här på sin 4:e kurs för året.
Så roligt med så duktiga ryttare det tycker verkligen att vi har fina och välutbildade ridskolehästar.
Fick mycket bra betyg av en ryttare som själv hade egen häst och tävlade 1.40 hoppning hon ville komma hit med sin häst och få hjälp att rida den så att den blir så liksidig och lösgjord som de två hästar hon provade här. Känns så kul!
Nu ska det sovas och imorgon kommer ett nytt gäng från Europa skolan som skall rida på sin idrottslektion. Bra initiativ av deras lärare att få prova andra sporter.
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0