Bra dag men rörig....

Publicerat: 2014-05-19 Kl: 22:42:44 | I kategori: Allmänt

På torsdag är det dags för hoppning med Erik igen jippi!
Vi har varit flitiga idag men lite rörigt är det med både veterinär och equiterapeut här. Har hunnit med att rida ut tömköra Rangun, Rocco, Pommes och både ridit och tömkört Palmir.
Gav verkligen resultat för Palmir gick nog bästa lektionspasset hittills. Det är bara att inse att den stora hästen måste vi rida mycket oftare och fortsätta utbildningen samt stärka upp honom så att han orkar.
Monika Ledin var ju här idag kom på morgonen och åkte 20.30....snacka om noggrann. Om man jämför när man själv går till kiropraktor tex så är behandlingen klar när tiden är ute.
Hon tittar först på alla hästar i rörelse innan hon behandlar. Har fått rapport att min häst Demeter var mycket bättre än sist så det känns ju skönt att man gjort något rätt.
Hann ju ej vara med själv eftersom mina kvälls lektioner redan startat.
Bra lektionspass blev det då både hästar och elever har jobbat på bra. Det ger resultat när man lägger fokus på grunderna sits, rytm o balans övergångar och att renodla hjälperna. Sits och inverkan!
Tyvärr så är vår kurs inställd imorgon som Madde och jag skulle på. Detta var en kurs för en norsk veterinär som forskat på sitsens inverkan.
Hoppas att ridklubben kanske kan ta hit henne i höst vore kul. De hade henne på talangprojektet som Sofia varit med i och Sofia var mycket nöjd med den hjälp hon fick då.
Verkar som att det blir mer töm körning imorgon då hästarna som behandlats ska tömköras imorgon innan vi rider ¨på som vanligt.
Ska även försöka fixa ett prospekt på kurs i pingst då det företag som bokat den avbokat. Hade några egna elever som ville vara med så håll utkik efter inbjudan.
 
Imorgon så ska det fejas har planer på att röja upp på mitt kära kontor så att det går att använda till det det är byggt för.....
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Bästa Jacquline❤️💋

Svar: kommer du i helgen har inte hunnit ringa har lektioner hela tiden
Ekelund

2014-05-20 @ 20:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0