Ladda batterierna.........

Publicerat: 2014-03-20 Kl: 23:43:27 | I kategori: Allmänt

Nu tar vi oss lite ledigt jag o Jocke åter vecka 14. Dags att ladda batterierna så man är pigg och alert i vår även om den verkar ha stannat upp. Fixat det mesta hoppas jag betalat löner och annat.
 
Jocke skor sista hästen just nu efter att hämtat hem duktiga hästar och ryttare på Segersta ikväll.
Så det lär bli sent innan man är i säng ska packa också........upp tidigt för att hinna harva ridhuset till morgondagens pay and jump.
 
Millemannen behöver inte gå några fler MSVC klasser toppen!
Vilken fin häst det blivit av den gängliga häst som kom till oss för ett antal år sedan mycket jobb har det varit men nu kommer resultaten.
I ekipagerankingen i Sörmland 2013 för MSVB ryttare i dressyr kom Madde 2:a på Rangun och Sofia 9:a på Millet inte dåligt med tanke på att Madde bara tävlade till september och Sofia red bara våren och vårt meeting eftersom hon bestämt sig att fokusera på hopptävlandet.
1:a var duktiga Linnea Ericsson som nu tävlat för Gripen hon red som junior samtidigt med Madde så träffades på alla meeting vi var på på den tiden.
Lite vila får han nu då han tävlat både hopp och dressyr dessutom med stor framgång. Min pålle Demeter får också ta det lite lugnare nu och smälta allt dressyr och hopparbete.
 
 
Tur att tjejerna finns att sköta gården och hästarna.
 
Ha det gott jag ska vila och läsa böcker och njuta
Ann
Rangun i somras
 
 
Kommentarer
Postat av: Carina Ottoson

Ha en riktigt skön semester!!!
Carina

2014-03-21 @ 21:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0