Effektivt!!!!

Publicerat: 2014-03-31 Kl: 21:13:25 | I kategori: Allmänt

Hejja hejja! Vilken dag... Är HELT slut - först galen helg sedan superspeedad start på veckan.
 
Jag har hunnit rida ÅTTA (!) hästar idag :) Tack vare tre duktiga praktikanter kunde jag lägga full fokus på att rida hela fm. Som vanligt är Steffi hos oss på måndagar, hon går REAL Gymnasiet med hästinriktning i Eskilstuna.
Denna & nästa vecka har vi ytterligare två tjejer från ett REAL Gymnasie i Borås :) Suheperbra! Först ut för min del blev Mille, han var sjukt pigg igår och idag hade han lugnat sig ngt tack och lov.
Sedan blev det Magic, som nu verkar vara i någon form av fas utvecklingsmässigt. Det ska nu börja ställas lite mer krav och då sätter han sig gärna emot när han tycker det blir jobbigt och/eller inte helt förstår uppgiften. Så lite jobb framöver..
 
Sedan blev det Demeters tur, hon har vilat helt sånär som på promenader på skritten och så löshoppningen i fredags så jag kan ju lugnt säga att hon låg på en del.
Därefter Mr big boy - Palmir, som var superfin men blev lite trött på slutet :) Kul häst faktiskt! Sist ut innan lunch blev Elton, jag har inte hunnit rida så mycket dressyr på honom som jag önskat men som sagt tiden räcker inte till allt. Han var ändå över förväntan fin och alla hästarna tyckte det var härligt att få jobba på utebanan.
Fin Elton :)
 
Efter lunch red vi ut på fyra 4-åringar. Superduktiga! Steffi fick ta vår schysta Melete medans Fia tog vår utbildningsponny Wille och jag en annan jag har på utbildning några dagar i veckan som dessutom hade uteritts-premiär idag.
 
Sedan intag av hästarna och så red jag och Fia ut på Rocco & Thaleia, jag valde dålig väg - vi hamnade vid ett dike - Rocco hatar diken :/ Till slut kom vi hem iaf och då stod Hera färdig att sadla så jag han med henne en stund på utebanan innan min lektion kl.17.
 
Fina hästar!
 
Imorgon blir det kaos igen, vill rida så mycket som möjligt men har tre privatlektioner inbokade plus mammas tre kvällsgrupper så jag lär vara mör imorgonkväll. Det bästa är att inte känna efter för mycket har jag kommit fram till.
 
Kram Madde
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0