Crazy saturday..

Publicerat: 2014-03-22 Kl: 17:20:31 | I kategori: Allmänt

 
Jag som beklagade  mig över att förra lördagen var lite för mycket. Denna blev inte det minsta bättre, tänk att man ska lyckas planera in allt samtidigt.. eller hur det nu gick till?
Började dagen med att kolla Rangun som igår inte var helt kry :/ tror han blev lite tagen av att  åka iväg och bo borta med tävling och allt. Nyttigt iaf! Och idag är han precis som vanligt - skönt. Han fick dock stå själv i liten sjukhage då jag inte vill att han skulle ut och leka järnet med de andra grabbarna.
Såhär kom Mille in i början på veckan.. Med Ranguns ena bogspänne fastkilat mellan sko och hov (var dessutom ett helt nytt täcke) så de har väl lekt och stått på bakbenen o sedan fastnat med hoven på väg ner. Helt otroligt hur de lyckas, pappa fick lova att plocka bort skon för att fixa det.
 
Sedan en kort promis med hundarna innan det var mockning på schemat, vi har ju rätt många att mocka till - typ 28 eller nått..
Mys!!
Tog mammas första grupp 9'30-10'30 - de red riktigt bra så vi valde att avsluta lite tidigare till och med.
Därefter ytterligare mockning, få in hästar till min privatlektion 12'15-13'00, påbörjade tillagning av lunch men insåg att tiden inte räckte så det stod kvar på spisen till strax före fem när jag till slut kom in igen. Efter lektionen hjälptes jag och Fia åt att fixa ridhuset inför helgens dressyrkurs för Sara Magnusson-Losteria, sedan var kl.14 och vi tog emot några som skulle kika på stallplats åt sina hästar. strax före tre inser jag att jag ska vara framriden och klar för träning 15'30 så blir att snabbt iordningställa Rocco.
Träningen gick ok, hade gärna hunnit rida fram något mer kändes det som.. men men.. Nu har jag då äntligen ätit "lunch" och ska ut och förbereda nästa häst som jag rider 18'30.
 
Gårdagens Pay n' Jump blev lyckad - hela 30starter blev det tillslut :D Nästa datum blir troligtvis 25/4
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0