Trevlig start på veckan..

Publicerat: 2014-06-16 Kl: 21:54:18 | I kategori: Allmänt

Började morgonen med att styra bil och släp mot Segersta för att hämta hem Roccan.. Kom dit halv åtta och gjorde iordning busen åt Mads som sedan red och jag satte mig i soffan och studerade/lyssnade. Fick sedan sitta upp och känna på honom lite på slutet. Min fina häst <3 men mycket jobb kvar..
 
 
På plats i soffan!
 
Efter ett par disskusioner klev han sedan in i släpet (han gillar inte att gå på läm) vårt stora Fautras springer han minsann glatt in i :/ Jag hade ju dessutom garderat med massa färskt gräs åt honom därinne så han borde varit nöjd ändå.
Väl hemma igen sedan plockade jag iordning och lagade sedan lunch. Så har inte ridit så mycket idag, blev dressyr på Mille efter lunch - stor skillnad på sitsen fortfarande MEN de där serierna är svåra så svåra.. fattar inte för mitt liv hur jag lyckades klara 3:orna vid debuten i MsvA för nån månad sedan?
 
Jaja, bara att träna vidare! Hann även rida Shadde på utebanan, lite busig efter ledighet över helgen.
 
Klämde även in en privatlektion innan min ordinarie barn/ungdomsgrupp kl.17. Söta och duktiga Tilde fick trimma dressyr och sitsträning på Gordon :)
Har många förfrågningar på privatlektioner nu - lite stressigt men det mesta går att lösa.
 
Imorgon är det sista passet för Erik innan några veckors sommaruppehåll också. Funderar lite på vad jag ska ta för hästar, Hera är väl ganska självskriven men vem som ska få äran i andra gruppen har jag inte riktigt bestämt ännu.. hmm
 
Kramar Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0