Mycket bilkörning

Publicerat: 2014-06-12 Kl: 23:21:15 | I kategori: Allmänt

Hann med att rida Melete på banan idag och travade även cavaletti så fin häst! Töm köra Pommes o Calima båda fina. Rotfyllning av tand som gick rätt ok trots att en nerv ej var död jag börja vid sen ålder kunna gå till tandläkaren utan skräck haft lite värk nu ikväll men det går väl över.
Varit på Lina gård och haft 5 privatelever där som även vill ha sommarkurs i juli se om jag verkligen får in det behöver vara ledig också. Men ska dit nästa vecka också - flitiga elever som alla hade utvecklats sedan sist.
Fast jag får lov att säga att man är bortskämd med ridhus. De första två eleverna fick rida i strålande sol nästa i åskskurar så vi fick avbryta när det var som värst och ta skydd i stallet de två sista speciellt hon som red sist red i hällregn men strålade som en sol för det gick trots regnet mycket bra tyvärr så blev hennes mottagare (har ju ett förträffligt ljudsystem från Strong voice) vattenskadad och slutade fungera hoppas den väcks till liv när den får torka.
Efter detta åka och hämta hem Thaleia där jag fick hjälp att lasta då jag hade lilla transporten med ramp för den lättlastade damen vill absolut ej åka i den .
Tacka vet jag Fautras släpet. Jag säger alltid att alla våra hästar kan man lasta själv och alla är lättlastade.......när hon ska dit igen får det bli riktigt släp!
Det gör verkligen skillnad.
Imorgon upp med tuppen då släpet rullar till Gnesta för kurs för en Tysk sjukgymnast som jobbar med ryttaren sits. Ska bli kul!
God natt
Ann
Kommentarer
Postat av: Monika

Frey som avskyr Fautras, speciellt att backa ut utan ramp. Han sitter nästan på rumpan innan han med darriga ben kliver ner. Låtar man honom gå ut genom farmdörren hoppar han ut i full fart.
Tänk så olka det kan vara. :-)

2014-06-15 @ 18:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0