Lång dag.....

Publicerat: 2014-06-03 Kl: 23:09:22 | I kategori: Allmänt

Sitter i soffan skit trött rent ut sagt. Började dagen med hoppträning på finaste lektionshästarna Jaqueline o Bosson. Hoppningen gick super bra helt enkelt och faktiskt lättare att hoppa när det är högre hinder jag blir mer fokuserad då också och rider bättre.
Just nu är bästa känslan på Jaqueline. Bosson är super duktig också men han är så lydig och väntar så bra så jag har svårt att hitta feelingen förrän jag hoppat de tre första hindren på banan. Kul var det i alla fall.
Hunnit med privatlektion på eftermiddagen och även Calima.
Ikväll har det blivit en hel del ridning för mig på lektionerna först Grappan då hennes ryttare var ytterst tveksam då hon tycker hon är svår.
Så då värmde jag upp henne så fick hon sedan ta över och det gick mycket bra men även för alla andra som red i gruppen." Mina" tonåringar  har blivit så duktiga!
Nästa grupp satt jag upp en stund på min favorit Athos så bra ridkänsla man får på den hästen. I dressyrspecialen så red jag även deras hästar så det blev en hel del ridning för mig.
Igår hade jag en superkul uteritt med sista gruppen. Själv red jag Grappan vilken rolig ponny det är, vi galopperade på en hel del och mina elever njöt i kvälls solen.
Imorgon blir en tuff dag också 3 privat elever på förmiddagen så ska jag hinna rida Melete. Sedan har vi fått en extra tid på Segersta för Mads så det blir en tur dit också. För att sedan hem till lektionerna på kvällen.
Så nu väntar kudden på mig.
Ann
Finaste Millet!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0