Blött blött.....

Publicerat: 2014-06-30 Kl: 23:12:02 | I kategori: Allmänt

 
Efter en hektisk helg så är man tillbaks till det glamorösa stalljobbet. Spola boxar nu är det dags för stora stallet. Har hunnit mycket idag. När det var lunchdags så var det bara att försöka göra sig lite ren. Spolade huvet i badkaret såg ut som när man sköljer av en skitig hund. När jag skulle torka håret så blev handduken skitig.....
Så på eftermiddagen så var det keps som gällde men nu så har man gått igenom duschen och är som ny igen.
Ligger i alla fall före tids schemat och är bra sugen på att måla väggarna då de inte är så fina i stora stallet.
Vi får se.
Ja helgens tävlingar var en riktig berg o dal bana. Insåg att jag är alldeles för ringrostig när det gäller att hopptävla var ju ett år sedan sist och red allt emellan bra och katastrof.
Började bra i första klassen först ett pet med Jaqueline då jag inte red ut vägen ordentligt och det satt en massa människor bredvid som hon tittade på. Bosson skärpte jag till mig och var dubbelnolla med en 4:e plats endast 1 sekund efter 1:an. Men klassen efter var katastrof. Red inte alls som jag brukar på Jaqueline så hon ruttnade ur på mig och ville ej gå fram för skänkeln utan stannade vid utgången.
Sedan red jag lika illa på Bosson och han vllle ej hoppa kombinationen som stod utmed staketet.
Var osäker på om jag skulle rida alls på söndagen men banan blev helt annorlunda inga hinder utmed staketet. Så då bestämde jag mig för att rida. Jaqueline var på som vanligt men hade ett ner men Bosson lika illa.
Mycket psykologi med att tävla.
Så man kan säga att det var som att åka berg o dal bana. Men det är väl bara att ta nya tag och försöka att tävla hoppning lite oftare hur jag nu ska hinna med det. Samt kanske bara hoppa en klass. En lektionshäst är ju van att gå mycket men på ett helt annat sätt än en tävlingshäst.
Imorgon ska jag rida i alla fall då Demeter fått vilodag idag efter hopptävling med Sofia. De skötte sig utmärkt i alla fall och gjorde 3 fina rundor med en placering på lördagen.
Nu är det sovdags.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0