Varma dagar..

Publicerat: 2014-07-22 Kl: 19:40:49 | I kategori: Allmänt

Det är nästintill fruktansvärt att utföra vissa sysslor i denna stekande hetta! :/
 
Tänk om man kunde spara en de av värmen i en burk till kyligare dagar längre fram istället? Härliga tanke.. Det är full fart denna vecka då vi har lite lätt igångsättning av alla skolhästarna inför lägerstart på måndag. Åtta härliga tjejer i väldigt blandade åldrar (en mamma är med) kommer ut till oss för att svettas på hästryggen och med lite stall/hästpyssel.
Jag la ut en "intresseanmälan" på vår Facebook-sida och fick massor av intresserade som ville vara med och rida. Kul!
 
Innan eller efter ridningen får de vara med och hjälpa till ett par timmar med lite olika sysslor, göra iordning hästar, putsa rengöring och så har vi börjat måla om utsidan på utestallet - mycket välbehövligt och oj vad fint det blir!
 
Jag har många hästar att motionera och utbilda på mitt schema :D Kul! Rangun och Mille tränas vidare och har gått dressyr både igår och idag. Rocco dressyr igår o tömkörning idag. Aztor har gjort enorma framsteg sedan jag satt på honom första gången och idag var han för första gången rätt pigg och lite småbusig. Lille Kirre är jag stormförtjust i - har lagt in en del tömkörning sista veckan vilket verkligen går bra och snabbt framåt. Jag är ju lite i största laget att sitta på mer än nån dag i veckan kan jag tycka. Imorgon ska en av de mindre tjejerna få pröva honom. Jag hoppas också att min korta och superlätta samt mycket duktiga syssling kanske kommer och hälsar på snart! ;P
 
"W-T" har också tagit många kliv uppåt sedan hon anlände och idag har jag ridit henne på utebanan, avslutade med att hoppa några språng. Enormt söt och superschyst ponny! Vi tog hem Siri idag så de får nu gå ihop till på måndag då de sedan släpps ihop med resten av stona.
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jag kommer :) har snart semester! Tack snälla
Madde. Kram

2014-07-22 @ 20:29:39
Postat av: Lotta

Tack för tre härliga dagar trots värmen.
My och Lotta

2014-07-23 @ 21:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0