Vardag igen...

Publicerat: 2014-07-07 Kl: 23:53:54 | I kategori: Allmänt

Jaha då är det måndag igen och det gäller att jobba ikapp det som inte hunnits med när allt fokus varit på tävling.
Fick mycket inspiration själv av all dressyr i helgen, Men dagen har inneburit att fixa hagar då betet är slut hs lektionsvalackarna. Så de har fått byta hage.
Vi har tagit hem Magic o Elton som nu skall tränas resten av sommaren. Jag red Elton idag och han var fin och pigg. Anna red Magic som hon också tyckte kändes fin.
De nya ponnyerna har också fått arbeta.
Har även hunnit med Melete o Demeter.
Vi fick även ta hem tre hästar som hade tappskor så Jocke har fått svettas i värmen.
Imorgon ska det spolas mera boxar vi har vårt stall kvar och lilla blå.
 
Vi har fått mycket tidnings artiklar denna helg. Man är inte van vid all uppmärksamhet från tidningar. Först var E.kuriren här på fredagen med en mycket rolig reporter som ville veta allt om dressyr! Han skrev riktigt bra tyckte jag. Var lite orolig först eftersom han ville att jag skulle beskriva alla rörelser i dressyren. Vilket lätt kan bli fel när det sedan ska skrivas av någon som aldrig ridit förut men han skötte det bra. Fina bilder blev det också.
Sedan kom de även på lördagen. Utan att vi ringt för att ta mer bilder - han hade vägarna förbi och tyckte att hästar är så vackra djur. Härligt!
Tidningen har verkligen börjat skriva mycket om ridsport vilket är bra då vi alltid fått kämpa för att ´få utrymme i massmedia.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0