Träningsvärk!

Publicerat: 2014-07-14 Kl: 21:09:30 | I kategori: Allmänt

Uhh vilken träningsvärk jag har i benen!! Känner även av benhinnorna en del, speciellt vänster ben av nån anledning.
Jag hade ju med mig träningskläder till "landet" hos Anders pappa och passade på att ut och jogga en tur på några kilometer igår :)
 
Har varit en fartfylld dag och det tog på krafterna att bli uppsläpad så tidigt när man har fått sova någon timme längre senaste veckorna.. Tänk vad fort kroppen vänjer sig.
Fem hästar hann jag med före lunch iaf :D Helt på egen hand, med att göra iordning före och efter, annars hade jag nog kunnat rida minst två till.
Hade dock bara en liten tös kvar efter lunch - W-T, som gjort stora framsteg sedan vi började förra veckan. Superkul! Imorgon ska jag testa en sadelgjord utan resår för sadeln åker fram i galoppen, annars får det nog bli en svanskappa tills hon musklat sig och blivit av med lite buk.
 
När hon anlände! Måste se till att ta lite nya bilder på henne under ryttare också!
 
De andra som fick jobba på fm var Mille - joggning, Rocco - dressyr, Aztor - dressyr, Magic - dressyr och Hera - dressyr. Aztor har gjort fina framsteg på kort tid tycker jag allt och Hera visade idag återigen prov på sitt fantastiska psyke då en vild liten ponny kom farande i full galopp då den rymt ur hagen. For först runt utanför ridbanan och kom sedan in och föröskte hälsa på Hera så jag fick vifta bort honom med spöt ovanifrån och inte ville han bli fångad heller.
 
På em roade jag och Fia oss med att fortsätta i sommarhagen som nu snart är helt klar - SÅ skönt! imorgon ska vi fixa det sista som borde vara klart på nån timme, sedan ska vi flytta dit lektionsstona som ätit färdigt där de går nu.. Lite regn skulle inte skada :/
Min prins är mycket bättre i benet nu - lycka - imorgon ska han få gå på skritten om det inte blivit sämre av någon anledning, han gick i den stora sjukhagen bredvid den lilla busiga ponnyn som smet idag så de for runt en del i hagarna .. Förhoppningsvis ingen skada skedd..
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0