Lägerstart!

Publicerat: 2014-07-28 Kl: 22:42:10 | I kategori: Allmänt

Då var första lägret i full gång!
16st barn, ungdomar och vuxna deltar på detta "Familje-läger" :D Det pågar t.om torsdag em och sedan är det tävlingar för hela slanten i helgen..
Fia ska dock inte tävla då men imorgon åker hon tidigt för en start i Syndbyholm!
 
Eftersom lägret startade kl.8 och det är städning osv att få ordning på innan samt att första dagen alltid är lite upp och ned innan alla kommer på plats så fick jag vänta med att rida tills på em/kväll.
Ylva kom med Debro strax efter 13 och sedan tog jag Rangun direkt efter. Mille, Hera och Rocco fick vänta till senare. Alla har varit fina, Mille börjar bli riktigt stark nu vilket är superkul! Hera känns också fin, efter att man kommit igång - hon tar lite tid på sig att komma igenom hela kroppen. Fin tjej!
Rocco blev det tömkörning med då båda sadlarna var upptagna, han gick riktigt bra och jag börjar känna mig ganska säker på tömmen.
Emma Å red Aztor samtidigt och här kan vi snacka om framsteg - skitkul rent ut sagt! Emma rider honom dessutom väldigt bra och man känner sig mäkta stolt över att hon "växt upp" här hos oss på Ekelund.
Nu pluggar hon dock i Lund så det blir tyvärr bara på loven hon är hemma..
 
En väldigt gammal bild på Emma och vår fina Athos! Här vann de Ridskole DM!
 
Nu är det strax sovdags så man orkar upp och ta åtminstone en häst innan vi ska till hagar och hämta hem lägerhästar imorgon bitti!
 
Kram Madde
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0