Wow vilken känsla!

Publicerat: 2014-01-18 Kl: 21:49:55 | I kategori: Allmänt

En till lördag till ända! Började med mina två lektioner på morgonen. Mina nya tjejer var så duktiga vi har nu haft markarbete hoppning varje gång och det blir bättre och bättre för varje gång. Alltid lika kul när man står på backen och kan få det att funka för de som rider :).
Måste ju också säga att hästarna skötte sig väl även om Jacqueline tyckte det var väl skoj hon har så härlig attityd. Vill alltid till hindret eller rättare sagt det finns inga hinder för henne.
Därefter var det stallmöte där vi gemensamt gjorde det nya stallschemat då vi nu gjort om systemet som jag hoppas ska falla till belåtenhet för alla.
En träning efter det med mycket ambitiös elev som denna vecka ridit 4 träningspass för tränare. Snacka om målinriktad.
En fika paus efter det eftersom jag var rätt kall och det tog verkligen emot att gå ut igen för att rida men efter stor övertalningsförmåga med mig själv så satt jag till häst på min egensinniga rödhåriga märr.
Vilken känsla så fin oj vad hon har utvecklats och allt arbete igår på träning satt som en smäck. Det var som att rida gammelmannen när han var som bäst vilken galopp och samling i den. Så lätt euforisk var jag efter detta.
Avslutat med en fantastisk middag kan säga att vi oftast äter mkt gott hemma. Toast skagen med hemmagjord majonäs och hjortbiff med svampsås och min nya favorit svartkål med jordärtskocka samt Jockes goda mos med potatis, blomkål o broccoli. Så nu är man laddad för morgondagen som innebär hel dag på Kungsörstorp där vi ska ha arbetsdag med Tävlingskommitte´n i Sörmland och Västmanland jag och Johanna från stallet som är vår grenledare i distans drar iväg tidigt imorgonbitti.
Godkväll
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0