Träningsdags!

Publicerat: 2014-01-16 Kl: 23:14:06 | I kategori: Allmänt

En gammal bild på min gammelman!
Ja imorgon är det Segersta som gäller och träning med mitt rödhåriga sto. Idag har varit en märklig dag har varit och besökt en sjuk vän och Jocke var med mig och han körde så jag hann göra en massa kontorsjobb/telefonjobb. Något trevligt ressällskap var jag inte..
Satt i telefonen mest hela bilresan men var effektiv. Hann med att boka upp en hel massa domare till ridklubbens kommande dressyrtävlingar. Man kan ju inte göra proppar utan att ha domare klart + att de måste ha löst sin funktionärslicens på ridsportsförbundet.
Inte så många domare kvar att boka väntar svar från några. Det går ju åt en hel massa på ridklubbens stora dressyrmeeting. och i år är ju planen att även ha GP Kür!
Hoppas vi lockar hit ännu flera ryttare i den absoluta toppen. Såg att två av våra återkommande ryttare på vårt meeting Jeanna och Mads låg på 10 bästa listan för 2013 i Sverige! Båda red ju i Globen före jul men även Jennie Larsson red där och hon brukar ju också vara ständig gäst här i somras vill ja minnas att hon vann två klasser (de högsta).
Massa kul på gång i år som är MRK:s 20 års jubileum.
Har även bokat upp en kurs för de som är intresserade av att träna på att skriva för domare. Denna kurs blir i april innan våra tävlingar 12 + 13.
Först blir det genomgång innan med Intermediare I  domare Gunilla Åkerman som håller i kursen. Därefter kommer hon att döma våra egna lagryttare och alla får träna på att skriva!
Passar ju bra inför alla allsvenskomgångar som drar igång. 
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0