"Slutspurt"

Publicerat: 2014-01-14 Kl: 21:41:39 | I kategori: Allmänt

Innan lite välbehövlig vila :) Ja på torsdag nästa vecka tar jag och Anders planet mot varmare breddgrader i två veckor. Ska bli skönt men känns lite otajmat i träningen av hästarna då det redan varit mycket vila och ledigt för dem pga olika anledningar.
 
Värme!
 
Så nu gäller det att trimma på bästa sätt innan jag drar och lämnar över ansvaret till andra.. Idag har Rocco fått hoppa igen, blir bättre och bättre för varje gång nu och ska se till att hoppa honom absolut MINST en gång i veckan. Hoppas Fia kan ta honom iaf en gång över hinder medans jag är borta :D
Rangun har gått kanon både igår och idag, piruetterna som har varit lite svåra en tid fungerar riktigt bra. Urgången som är svår då han gärna fortsätter pirutten eller tappar bjudningen.
Piaff och passage leker vi med en hel del då det är det som fungerar bäst för att få honom riktigt igenom och tillbakbenen, ärligt eftergiven. Börjar dessutom få till en del riktigt fina snuttar av detta!
 My Love..
 
Så min plan för kommande vecka ser ut ungefär som följande:
Ons: Rangun Ut. Rocco Dressyr.
Tor: Rangun Dressyr. Rocco Ut.
Fre: Rangun Dressyr eller Ut. Rocco träning Segersta.
Lör: Vila - Ungdomskenferans
Sön: Rangun Dressyr. Rocco Dressyr
 
Mån: Rangun Ut. Rocco Ut
Tis: Rangun Dressyr. Rocco Hopp.
Ons: Rangun Dressyr. Rocco träning Segersta.
 
Sedan har jag ju lite fler hästar som Magic, Elton osv men det beror lite på hur de ska gå någon lektion och så så det bestämms lite mer från dag till dag med vad de får hitta på :)
 
Tide går så fort! Ska  kanske delge er en tävlingsplanering för våren också?
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0