Poppa popcorn....

Publicerat: 2014-01-25 Kl: 17:51:39 | I kategori: Allmänt

Ett litet snabbt inlägg får det bli. Hann ej med igår då det är fullt upp att hinna med allt. Hade dessutom vänner här igår kväll som blev kvar över natten vilket är = sen natt då vi spela gitarr till halv två...så man får skylla sig själv att man är lite trött. Men det handlar ju om livskvalite´ gäller att passa på när man har spelsällskap.
Igår så hann jag med lite ridning på min fina fux som peppar peppar fortfarande är tam en hel vecka dessutom. Töm körning blev det också sedan hjälpte jag Sofia när hon hoppade Rocco vilket blev bra. Hade några privatlektioner också och de hästarna gick super!
Alltid lika kul när det går bra för eleverna att rida.
Idag har vi haft stallet själva vilket innebär tidig morgon har i princip tagit ut  och in nästan alla hästarna själv vilket innebär nästan 2 timmars intensivt promenerande i rask takt.
Idag var det pop corn väder vilket betyder snål blåst och hästar som går på bakben hoppar över staket hoppar i sidled osv.
Hoppandet över staket stod Melete för tredje gången på en vecka. Hon står helt stilla och bara hoppar över utan att ha sönder något som tur var.
Lite spännande då vi tyckt att den där kan inte hoppa när vi löshoppat, men vem vet en stjärna kanske finns där.
 
Hästarna var nog extra stökiga då det är sista helgen man får jaga med hund och det har smällt en del i skogen idag + att jag såg ett vildsvin snabbt ta skydd genom att springa över på vår mark in i hästhagarna.....hänt i veckan med andra ord.
Smarta grisar som vet var de är skyddade.
Uteritt blev det på Demeter tillsammans med Sofia o Millet och de var lätt spända också...
Nu ska jag på middag hos bästa grannen och äta kräftor! En del tycker det är konstigt med kräftor i januari men i vår familj kan man äta kräftor året runt så tycker även grannen så det passar ju bra!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0