Mer regn!

Publicerat: 2014-01-08 Kl: 22:07:17 | I kategori: Allmänt

Hur mycket regn kan det komma kan man fråga sig?! Tar ju aldrig slut :( Vill ha lite minusgrader så leran fryser fast!
Åhh vad det är härligt att hinna med lite mer i stallet och med hästarna om dagarna. Våra "Ann'or" är guld värda! :D Vi har nämnligen två stycken tjejer som heter Anna som hjälper oss om dagarna.
Ena Anna har hjälpt oss med mockning, fodring osv i stora stallet de flesta vardagar sedan i höstas och det senaste tillskottet är till en praktiktjänst jag annonserat om, efter många svar, en provjobbare, en som hälsat på så blev det alltså till slut just Anna "nr2" :)
Supertrevlig tjej som dessutom rider bra vilket jag också helst var ute efter då vi har många hästar att hinna med!
 
Idag red jag Elton på morgonen samtidigt som Anna tog Palmir och jag red P en stund på slutet. Sedan red vi ut i ganska hyfsat väder till en början men vi red en ganska lång sväng och det började såklart hällregna över oss på slutet. Mindre kul :/ Anna red Magic, jag Rangun och syrran Mille. Grusvägarna är grymt fina men i övrigt är det sjuuukt lerigt - BLÄ!
 
Stallfix lunch och sedan upp på Rocco för ett dressyrpass! Intag av hästar och så två hästar till - Thaleia och Athos, Anna fick även sitta upp en stund på Athos efteråt. Dagen avslutades med en privatlektion.
Ganska perfekt dag med andra ord!
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0