Gott nytt år!

Publicerat: 2014-01-01 Kl: 16:07:10 | I kategori: Allmänt

Datorfritt för mig igen......Slutet av året gick ju i en väldig fart och såg nu när jag satte på datorn att jag ej varit inne på den sedan i fredags på dagen.
Var ju rid weekend som gick väldigt bra och var kul men slutet hade vi kunnat vara utan som Madde redan skrivit om. Kaos är ett milt uttryck.
Sofia ringer mig på lunchen - med desperat röst kom till unghäst hagen fort. Jag kastade på mig kläderna och höll faktiskt på att ramla nerför den hemska trappan på cafeterian.
Hästarna for i hagarna och jag hörde alla stolpar som for Calima hade sprungit in till Paul o Silver. En häst hoppade runt på skritten och många bilder han komma upp i huvet på mig. Innan jag hittade Madde o Sofia liggandes mellan hagarna.
Tur i oturen att det gått bra i alla fall. Läskigt bara att det finns så dåligt med ambulanser denna kom från Södertälje. Men vad alla ambulansmän och kvinnor är trevliga har aldrig stött på en dålig. Däremot vet jag knappt om man stött på någon bra på akuten på Mälarsjukhuset måste finnas något i väggarna som gör att stämningen och bristen på organisation av de som arbetar är bristfällig milt sagt.
Där kan man ligga o dö i korridorerna för de tittar ej på patienterna när de går förbi. Lider med de som är själva där som ej har anhörig med sig.
Ja ja nu är det över i alla fall.
Vi hade ett fantastiskt firande hemma med härliga vänner och kom först i säng fram mot morgonen så lite trött är man allt.
 
2013 är äntligen slut och ett nytt fantastiskt 2014 ligger framför oss. Nu känner man sig sugen att hugga i igen.
Imorgon startar ridskolan igen och till helgen så blir det dressyrkurs här i två dagar för Siv Birgersson.
 
God fortsättning
Ann
.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0