Bilkörning...

Publicerat: 2014-01-17 Kl: 23:01:28 | I kategori: Allmänt

Jaha då var fredagen till ända mycket bilkörning- en tripp till Segersta. 5 timmar dörr till dörr. Nu tog det extra tid då vi passerade Strängnäs så hade någon kört på ett vildsvin som jag såg levde och låg vid vägkanten. De som kört stod ju där men vi stannade och jag skickade ut Madde med en Morakniv som vi alltid har i bilen om något skulle gå tokigt så man behöver skära av grimskaften i transporten.
( denna morakniv hade man nog knappt skurit av ett balsnöre med så Jocke har lovat en ny till bilen de blir ju rostiga efter många år.)
 
Duktiga Madde gick ut och den stackars grisen hade lyckats kravla med frambenen ner i diket och låg där och plågades. Vi fick tag i en jägare som snabbt kom och avlivade grisen den var påkörd bak och kunde inte använda bakbenen. Inte många som har koll på att man måste ringa polisen om man kört på något men det hade ju dessa killar.
Men det kan ju ta sin tid innan polisen får ut någon. Tur att det finns hjälp att få snabbt!
 
Ja så till ridningen man har ju en rödhårig märr så det går super och dess emellan protest. Mads gillar i alla fall mitt sto men humör har hon allt. Vår duktiga praktikant Anna var med och tog lite bilder får se om Madde får ut något till bloggen. Rocco fick också en duvning och såg fantastisk ut till slut men en hel del humör där också.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0