Tävlingsdax!

Publicerat: 2014-02-19 Kl: 23:09:24 | I kategori: Allmänt

Ja helgen närmar sig med stormsteg och årets första tävling på klubben. Fulla klasser vilket är kul. Nykvarns Ridsport kommer som vanligt och har försäljning av hästprylar samt sponsrar.
Kicki Klingspor dömer båda dagarna. Ponny lördag eftermiddag och häst söndag. LB:1 och LA:1 båda dagarna.
 
Tyvärr inga hemma ponnyer deltar men förhoppningsvis kommer en med som reserv. Men desto fler hästekipage deltar. Själv startar jag Demeter i LA:1.
Madde är ju på domarutbildning så ingen tävling för henne.
 
Själv kommer jag inte komma ut på så många tävlingar i vår pga av alla kurser som är inbokade men en kvällstävling hoppas jag komma iväg på till Katrineholm nu i början på mars.
 
Dåligt med tränartid är det också då Mads är i Frankrike och tävlar i tre veckor typiskt......vi får hjälpa varandra helt enkelt.
 
Idag har jag töm kört tre hästar och det är verkligen så bra att jobba hästarna från marken. Eftermiddagen gick åt för att visa våra unghästar för spekulant.
Ikväll hade jag ju lektioner som vanligt och på onsdagar är sista gruppen en hoppgrupp. Blir så stolt över hästar och elever blev en ganska svår övning med en massa böjda spår. Jaqueline är bara en stjärna så kul att se henne riktigt söka efter hinder hon verkligen älskar att hoppa. Allt ser enkelt ut!
 
Imorgon passar jag o Madde på att hoppa så slipper man bygga upp eftersom hindren står framme. Det är när man bär alla hinder som man inser varför man är dressyr ryttare....så det gäller att sköta logistiken rätt så man inte behöver bära så mycket.
På eftermiddagen så kommer Sofia hem igen hoppas hon hunnit vila och njuta.
Nu ska alla mina fiskar få kvällsmat har fått ännu flera yngel vet inte vad jag ska göra med alla fiskar kommer bli fullt i akvarierna. så om någon behöver fisk hör av er.....
God natt
Ann
Hoppelihopp Jaqueline
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0