Lat eftermiddag........

Publicerat: 2014-02-03 Kl: 22:54:22 | I kategori: Allmänt

 
Ja här har vi ganska långa luncher ett måste om man ska jobba från morgon till sena kvällen. Så vi hann inte göra så mkt efter lunchen jag hjälpte Sofia som red Rocco och tog in lite hästar.
Fick ett samtal av min mamma som då var på väg hit med semlor så då var det bara in och fika och äta årets första semla. Super god från cafe´ Prinsen i Strängnäs.
Tur att man förhoppningsvis gör av med mycket energi.
 
Efter att ha ridit ett gäng egensinniga ston på förmiddagen så är det bara att gå in och byta kläder. De som säger att ridning inte är jobbigt- för det är ju hästen som springer och ryttare bara åker med vet inte vad de pratar om.
Ja mina kära ston har ju mycket egen vilja. Demeter är super fin emellanåt men jag behöver hjälp med bytena. Hon blir ju lätt het och stark och min nacke klarar inte av det alla gånger. Tur att vi ska till Mads på onsdag!
 
Thaleia var nästa häst som tur är blir det bättre för varje pass. På ett sätt är hon mycket lättare än nästa sto - Hera. Mest för att hon är mindre tror jag. Måste bara få till det med sadel hon funkar bättre med min egna men den åker fram det verkar hon inte bry sig om men jag får lov att prova mig fram.
Fin blev hon i alla fall får se om jag hinner rida in mig på henne innan våra hemmatävlingar. Madde har ju tävlat henne innan men när våra tävlingar är 22-23/2 så är ju Madde på dressyrdomarkurs. Så det blir ju ingen tävling för henne då. Jag tänker inte starta om det inte känns ok.
 
Jag hann i alla fall med Elton efter semlan så då fick man svettas lite igen och Anna J  red lilla Siri.
 
Hoppas att Madde är nöjd när hon kommer hem för Anna J red även med på lektion på Magic och Anna O red Rangun på lektion. Så hästarna får jobba även när Madde har semester. Tror dessutom att de har gått mer för Anna O red även Magic igår på lektion. I vanliga fall så hinner vi ej rida "övriga" hästar på helgen.
 
Hade hoppats att Sofia skulle skriva rapport angående talangkursen hon var på i helgen men det kanske kommer. Hon har i alla fall varit sprudlande glad då Millet hade hoppat super! Fina hästen!
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0