Äntligen!

Publicerat: 2014-02-13 Kl: 22:41:19 | I kategori: Allmänt

Idag har jag varit på lunchmöte på E-kuriren - mycket givande. Äntligen har massmedia fått upp ögonen för vår sport och att den är stor samt att man når många människor.
De har upptäckt att kvinnor oftast ej läser sportsidorna då vi hellre läser om saker där det är kvinnor/tjejer med och handen på hjärtat hur mycket på sportsidorna handlar om detta?
De hade mycket bra att erbjuda så det blir spännande att se fortsättningen. Först så ska varje klubb erbjudas att skicka representanter på media utbildning för att vi lättare ska veta vad som är intressant och hur vi ska arbeta gentemot massmedia. Bra!
Tack Rolf-Göran Bengtsson och Sara Algotsson med flera som gjort att det börjar hända saker på denna front!
 
Massmedia börjar äntligen se att vi håller på med en idrott som förutom att fostra tävlingsryttare även ger alla andra en meningsfull fritid som gör att vi håller oss vältränade och unga. Eller hur?
Dessutom används ridning som rehab och för att inte prata om ryttare med funktionshinder.
Inom ridsportsförbundet så finns de representerade,  i många andra sporter så finns de ej med i ordinarie förbund utan har egna föreningar.
 
I övrigt en bra start på dagen då Erik var här för hoppträning båda hästarna hoppade super. Men det höll på att bli en avåkning på Bosson då han blev skraj för Maddes titthinder men jag lyckades ta mig upp igen!
 
Ann
 
 
Kommentarer
Postat av: Monika

Härligt att media fått upp ögonen!
Vore ju inte fel med ett reportage om en dag i stallet som visar på hur tufft och tungt jobb det är med hästar.

2014-02-14 @ 11:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0