Sur ikväll....

Publicerat: 2014-08-27 Kl: 22:02:03 | I kategori: Allmänt

Ja se hästfolk imorgon skulle jag följa med Sofia o titta på en hopphäst som hon varit och provridit tidigare. Det var bestämt sedan förra veckan att vi skulle åka först imorgon eftersom den tävlade fre-sön.
Nu gick den ju så bra i helgen så nu har de höjt priset. Har hållt på länge med hästar men inte varit med om detta tidigare, så nu stannar vi hemma helt enkelt. Sjukt tråkigt har man sagt ett pris får man hålla det eller säga att tyvärr är inte hästen till salu längre så kan man ju annonsera ut den igen senare i så fall.
 
Annars har det varit en bra dag 4 hästar på fm Demeter, Rocco, Lady och Melete.
Mads träning blev det ju inte pga av ett missförstånd men imorgon så bär det iväg i stället. Har även hunnit att göra lektionsplanering för hela höstens ridpass har bara 4 grupper kvar!
Städat flera stugor också då vi ska ha uthyrt i helgen. Så rent och fint.
 
Nu ska jag tjura i soffan.
Ann
PS Tur att mina elever rider som en dröm så roliga elever har jag DS
Ja det är ju inte jul ännu men hittade även denna bild - ni får återigen vrida på huvudet för jag har ingen aning om hur man vrider bilden......
Detta är från en julavslutning kan det vara 2001? Fantastiska Jessica med Fernandos Safari har för mig att han blev lite rädd när hon blåste upp dräkten....Har ännu mer gamla bilder på lut
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0