Läger 2

Publicerat: 2014-08-04 Kl: 22:16:58 | I kategori: Allmänt

Då har vi dragit igång Läger 2 ett "Barn- & Ungdomsläger", detta läger var fullbokat redan i januari (!) vi ska under hösten planera för nästa sommars lägerveckor och med tanke på trycket för årets tre läger så kommer vi troligtvis att ha ytterligare en vecka nästa sommar. Jag har även idé på ett läger med lite mindre ridning och mer av andra aktiviteter man kan hitta på att åka iväg på eller genomföra på plats här på Ekelund.
 
Dagen har varit olidligt varm, tur att det blåst en del iaf. dock inte på alla håll då det är flera bränder som härjar och då är stark vind inget att hurra för :/
Bäst hade egentligen varit att rida nu på kvällen men man är ju heeelt slut efter dagens jobb. Lägerstart, rida hästar och så har jag klämt in en privatlektion i kväll. Malin och hennes fina Dazy, vilka enorma framsteg de gjort sedan jag träffade dem för första gången i våras!! Superkul verkligen, gäller bara att få ryttarinnan att förstå det också. Tur jag själv är precis likadan så jag vet hur jag ska försöka coacha dem på bästa sätt ;P
 
Mille & Rangun har fått en mysig promenad ute med mig och Emma Å, innan det så red vi Aztor & Calima på utebanan. Hoppas vi kan få igång henne och på rätt spår så vi kan sälja henne sedan såsmåningom, genomgo häst verkligen..
 
Lägret startade dagen med dressyr i två grupper och på em fick de rida ut i värmen, tror knappt de orkat så mycket mer faktiskt. Mycket bad lär det bli om värmen håller i sig!
 
Tänk vilket märkligt land man bor i - flera månader med iskyla och snö och så nu - sjuklig värme flera veckor i sträck!!
 
Nu ska jag göra en liten kvällscheck på barnen så de sover gott sedan!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0