Äntligen Ridskolestart!!!!

Publicerat: 2014-08-17 Kl: 21:59:01 | I kategori: Allmänt

Imorgon drar vi i gång igen. Härligt att träffa alla elever efter sommar uppehållet. Dessutom har vi massor med nya elever som anmält sig till ridskolan i höst. Super kul nu har vi inte många platser kvar! Ströplatser i några grupper.
Har däremot gjort plats för att starta en grupp till under hösten trots av vi redan nu fyllt en helt ny grupp på torsdagar. Toppen!
Det har varit en intensiv vecka som nu går till sitt slut.
I veckan hade vi ju ett träningsläger och nu i helgen har MRK haft funktionärskurs där ridskolan har fixat med mat o boende.
Arnold Assarsson höll i hoppträningen och Siv Birgersson i dressyren. Själv hann jag bara med att rida ej titta på några pass tyvärr. Mina hästar var superfina.
Kvällen avslutades med en tripp till semin stationen med Kolibri o Thaleia för dräktighets undersökning. Båda var dräktiga. Tyvärr  så var Kolibris fosterblåsa för liten så vi lämnade henne där för koll på tisdag. Veterinären var inte så optimistisk men hoppet är ju det sista som överger en och förra året hade vi ett sto här på betäckning som det var samma problem med och det slutade lyckligt med en fölunge så nu blir det spänd väntan.
Nu är det dags att sova,
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0