Vilken helg.......

Publicerat: 2014-04-13 Kl: 22:00:19 | I kategori: Allmänt

Trött i kropp och knopp.....Gårdagens tävling var ju milt sagt lite tuff som tur var så avslutade ju Madde tävlingen på bästa sätt.
Min "lilla" (har musklat på sig rejält sista tiden) fuxmärr visade sig från sin sämsta sida. Denna sida trodde jag var ett minne blott. Har ju råkat ut för det tidigare men nu är det ett tag sedan.
Började redan på framridningen där jag kände att hon var spänd. Gick ändå helt ok att rida tills matte stannade och klädde av sig samt spände sadelgjorden.
Då avgick hon helt enkelt som tur var fanns det rådiga människor runt framridningen så jag fick dem att stänga grinden. (När hon bestämmer sig för att gå ut så är det inte så lätt att rå på henne) Nina H hjälpte mig att komma igång igen sedan så kunde jag ändå rida på utebanan så länge jag hade fokus helt på henne.
I collecting ring var hon helt avspänd så jag blev ju milt sagt överraskad när hon helt ballade ur när jag kom in på banan jag kom aldrig längre än till X hon reste sig och for runt så det var bara att gå ut.
Avslutade kvällen med att rida på banan vilket inte gick bättre utan det var bara på med tomkörnings gjord och jobba henne från marken sedan upp igen men till slut så gick hon.
Upp i morse och så ett pass till vid 6 tiden.... men resultatet blev i alla fall bra. Det gick att tävla idag och en placering blev det. Känslan var obeskrivbar direkt efter ritten. Så lycklig!
Jag är lite för gammal för sånt här.
Idag så hann jag med lite snack emellanåt. Försöka marknadsföra klubbens dressyrmeeting vilket inte är så svårt träffade ryttare som redan bokat hotellrum så det inte blir fullt!
 
Tidigt i säng för mig
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0