Vilken dag!

Publicerat: 2014-04-28 Kl: 23:09:13 | I kategori: Allmänt

 
Toppendag idag. Har hunnit med en massa fina hästar. Ett toppen pass med Demeter i ridhuset och ett lika bra pass med Thaleia på utebanan och därefter nästa fina häst Melete.
Första riktiga passet på henne och jag tror att jag är kär.....så fin vilken rid känsla. Vi har ju hästarna lite uppdelade eftersom jag mest ridit Hera och Thaleia så har jag inte ridit henne tidigare.
Tack vare att vi hade praktikant idag-Steffi så hann jag med ytterligare tre hästar idag. Palmir fick ett pass på utebanan och även Jolita. Så hjälpte jag Sofia att tömköra Pommes oj vad fin han blev så han lär få gå på töm flera gånger så bra att tömköra som komplement till ridningen.
Hann även med en skogstur med hundarna och en påse murklor blev det idag med innan mina kvälls lektioner. Finns det något mer avkopplande än att gå i skogen?
Imorgon blir det uteritt på Demeter viktigt att rida varierat tyvärr ar det ju ganska hårt nu när det inte kommit regn på länge men förhoppningsvis så kommer det lite nu i veckan. Det behövs verkligen nu så att gräset sätter igång och växa ordentligt.
Nu sovdags
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0