Söndagskväll o snart ny vecka....

Publicerat: 2014-04-06 Kl: 22:29:20 | I kategori: Allmänt

Här har det varit ännu mer fart än vanligt men Madde sa igår att så här har alla lördagar varit senaste tiden....själv har man ej hunnit in i rätt tid ännu vilket betyder att man är supertrött på kvällen och vaknar riktigt tidigt.
I fredags så hoppades det på utebanan så jag tog mig tid att hoppa fina Bosson. Har inte hoppat honom på länge - så kul man blir lycklig av att rida den hästen.
I går så var det Öppet hus här och det kom en hel del människor och resulterade i några nya elever som ska prov rida samt en del tagna ridborgarmärken. Ridklubben kommer göra en storsatsning i år igen på ridborgarmärkes tagning.
Efter detta så hade MRK en kurs för alla som ville lära sig mer om att skriva för domare. Gunilla Åkerman som är en mycket uppskattad dressyrdomare (Intermediare I) höll i kursen.
Vi var ett antal tävlingsryttare som red olika program från LB till St: Georges. Gunilla dömde och deltagarna fick skriva. Dessutom hann hon med att instruera alla.
Mycket lyckad kurs som vi hoppas att vi kan göra igen innan sommaren.
Konstigt nog var det bara en deltagare utifrån trots att vi skickat ut inbjudan till alla klubbar i övre delen av Sörmland.
Men nöjda deltagare och ryttare var det som ju också då fick lov att träna i "skarpt" läge. Bra inför alla allsvensk omgångar!
Efter detta avslutade vi med möte i tävlingskommitten vi har fått våra fina prospekt till dressyrmeetinget och fokus på mötet var just detta men även det planerade hoppmeetinget så det är ju en hel del att fixa med sponsorer och annat.
 
Idag har jag myst en tur i skogen med min fina Demeter tillsammans med Sofia, Josse, Hanna och Cassie. Skönt att komma ut i naturen.
Veckan som kommer blir även den i full fart.
Imorgon kommer en klass från Europaskolan hit på sin idrott för att RIDA! På kvällen kommer hela distriktsstyrelsen hit (ridsportsförbundet). För möte skönt då slipper jag åka iväg för möte.
Erik kommer på tisdag och onsdag så är det dags för Segersta och träning för Mads.
Nu sovdags.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0