Sommardäck på!

Publicerat: 2014-04-15 Kl: 22:28:33 | I kategori: Allmänt

Som vanligt har jag skjutit på däckbyte även denna gång.. Idag var dock sista dag innan det blir olagligt med dubbdäck så var verkligen hög tid. Skulle kommit hem tidigt för att slippa stressa med detta men jag hade missat att skriva in två privatlektioner jag skulle ha på em så var inte hemma fören halv sju ändå..
Jag som skulle till Höök´s också :/ well well..
 
Måste få ordning på alla sponsorer inför sommarens tävlingar - framförallt  dressyrmeetinget då vi inom kort ska färdigställa proppen.
 
 
Uteritt på dagens schema.. På fm fick alla "gula" samt Rangun & Demeter gå ut. Rangun älskar att gå ut och är helnöjd över att nu fått ut i skogen och mysa i två dagar. Imorgon blir det promenad på skrittbandet och sedan lite träning igen framåt helgen.
Nästa helg ska vi tävla igen - Gripens RF. Med Rangun & Rocco, hade gärna ridit nått mer men nu blir det inte så då man inte får göra både häst och ryttarbyte - mamma var anmäld på Thaleia men hon ska inte gå så den tog vi bort förra veckan samt min start på  Mille då han egentligen inte behöver gå nån mer MsvB då vi nu är färdigkvalade för högre klass.
Han har ett tufft tränings och tävlingsschema eftersom han hoppas också så det gäller att prioritera och han kan inte tävla varje helg.

 
Nu är det sovdags!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0