Lite lugnare dag

Publicerat: 2014-04-14 Kl: 22:26:13 | I kategori: Allmänt

Min Demeter fick en välförtjänt vila idag. Det blev Magic och Palmir som fick ett pass direkt på morgonen. Magic var underbar vilken utveckling han gjort så fin ridkänsla. Bara högergaloppen som han tycker är lite jobbigare och har lite svårare just i fattningen där han gärna går iväg lite.
Men vilken känsla och man känner det ju så tydligt när man inte rider honom så ofta eftersom det mest är Madde som rider honom. Efter dessa hästar så fick vi besök av grannen som var och tittade på våra "gula" unghästar när vi red och efter lunch åkte vi till henne och tittade på hennes fina unghästar och passade på att fika.
Superfina unghästar har hon! Kul att se och lite avis blir man då jag verkligen saknar avelsbiten.
Men man kan inte göra allt......dessutom behöver man ha riktigt bra ston om man ska hålla på med avel.
 
När vi kom hem var ju en hel del stallsysslor kvar att göra men det gick snabbt när vi hjälptes åt.
 
Idag har kvällslektionerna gått riktigt bra. Gjorde en gammal övning som jag ej använt på länge. Rida på stora mittvolten och ur den på var sida gå över till en 10 m volt. Nyttig övning där man verkligen känner när man gör rätt vid omställning och in på en ny volt som dessutom är mindre.
De som ridit längre fick även lägga in galopp på stora mittvolten halva volten övergång till trav och in på 10 m volten.
Hästarna blev riktigt fina!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0